Kvalitet pre svega!
Stolarija Krkobabić
O nama slika
Naša priča
Dobrodošli u svet drveta, toplote i porodične tradicije!

Stolarija Krkobabić je osnovana 1994. godine i bavi se izradom kvalitetnih proizvoda od drveta, kao što su obloge za stolariju Alu-drvo, drvo, prozorske daske-klupice, kuhinje, plakare, vrata, i ostali enterijerski nameštaj. Sva naša pažnja usmerena je ka pružanju najbolje usluge i zadovoljstva našim klijentima.

Želeli bismo da vas upoznamo sa pričom o našoj firmi koja počinje sa slikom koju vidite na ovoj stranici. Slika prikazuje našeg osnivača, oca i dedu kako sedi sa svoja dva sina, tada još uvek dva mala dečaka, ispred mašine za drvo. Ta slika je utkana u svaki proizvod koji napravimo i predstavlja srce naše porodične tradicije. Nastavljamo da radimo sa istom posvećenošću i entuzijazmom kao što je smo to činili i pre više od 25 godina.

U našoj radionici koristimo najkvalitetnije materijale i tehnologije kako bismo osigurali da naši proizvodi budu izdržljivi, funkcionalni i estetski privlačni. Svaki proizvod izrađujemo sa puno pažnje i ljubavi, a to se ogleda u kvalitetu naših proizvoda.

Naša firma je stvorena na vrednostima porodice, tradicije i posvećenosti. Svojim proizvodima nastojimo da očuvamo vrednosti koje smo nasledili od naših predaka. Uz to, neprestano se usavršavamo i pratimo trendove kako bismo ostali u koraku sa vremenom.

Hvala vam što ste posetili našu veb stranicu. Nadamo se da ćete pronaći ono što tražite i da ćemo imati priliku da vam se dokažemo kao pouzdan partner u izradi kvalitetnih proizvoda od drveta.

Ova slika je utkana u svaki proizvod koji napravimo i predstavlja srce naše porodične tradicije.

Osnovni podaci

Puni naziv: GORAN KRKOBABIĆ PR PROIZVODNJA GRAĐEVINSKE STOLARIJE STOLARIJA KRKOBABIĆ NOVA PAZOVA
Skraćeni naziv: GORAN KRKOBABIĆ PR STOLARIJA KRKOBABIĆ

Matični broj: 52611512
PIB: 100530737

Tekući račun:
340-0000000020424-59, Erste Banka A.D. Novi sad

Datum osnivanja: 6.7.1994.
Zastupnici: Goran Krkobabić
Delatnost: Proizvodnja ostale građevinske stolarije i elemenata

Naša adresa

Gavrila Principa 81
22330 Nova Pazova

Kontakt

Mob: +381637704333
Mail: krkobabicg@gmail.com

Radno vreme

Pon-Pet: 8:00 – 17:00
Subota: 8:00 – 14:00
Nedeljom ne radimo

Kontakt
Pošaljite nam poruku